Добриво Келік Калій 20 мл
17 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Показати всі 5 способів оплати
Характеристики
Код товару
10801
Виробник
Syngenta
Країна виробництва
Україна
Тип
добрива
Вид
мінеральні
Опис
На відміну від нітратних або сульфатних форм калійних добрив, «Келік Калій» максимально швидко забезпечує культури калієм, стимулює поглинання калію кореневою системою, проявляючи пролонговану дію.у період вегетативного розвитку культур:- поліпшує стійкість до посухи, шляхом контролювання активності закривання продихів;- регулює процеси дихання;- поліпшує стійкість культур до хвороб та шкідників;- активує кореневу систему, сприяючи її кращому проникненню в ґрунт.у період плодоношення культур:- збільшує розмір і масу плодів;- поліпшує смак, колір та товарність плодів;- прискорює та покращує дозрівання;- сприяє утворенню цукрів та збільшує їх вміст у плодах;- активізує синтез сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці;- підвищує урожайність та поліпшує якість плодів;- подовжує лежкість (зберігання) плодів.Не містить шкідливих речовин, безпечне для людеи та навколишнього середовища.Застереження:При змішуванні з іншими препаратами і добривами обов’язкове попереднє тестування. Не змішувати з препаратами, які містять мідь, сірку та мінеральні оливи.ПОЗАКОРЕНЕВЕ та КОРЕНЕВЕ ПІДЖИВЛЕННЯРетельно розчинити добриво з розрахунку 25 мл на 10 л води та провести підживлення.Овочеві та плодово-ягідні культури:- 3 - 4 підживлення від фази формування зав’язі до активного плодоношення та дозрівання врожаю,- періодичність - 15-20 днів.Очікувании ефект від застосування на культурах:Томати, огірок, перець, капуста: Збільшується розмір плодів, підвищується і х однорідність, товарність, колір, прискорюється дозрівання товарного врожаю. Підвищується вміст цукрів, сухоі речовини, вітамінів С, А в плодах, поліпшується і х смак. На томатах показник сухоі речовини «BRIX» підвищується на 2-3 одиниці.Коренеплоди (морква, буряк): Збільшується площа листковоі поверхні, яка забезпечує інтенсивнии фотосинтез. Підвищується сила кореневоі системи, сприяючи кращому проникненню і і в ґрунт. Забезпечується відтік цукрів із листків до коренеплодів. Підвищується врожаи ність, вміст цукрів, сухоі речовини, вітаміну С, каротину в коренеплодах. Поліпшується товарність коренеплодів та і х лежкість.Картопля: Запобігається потемніння м’якоті бульб. Підвищується стіи кість рослин картоплі до грибкових, бактеріальних хвороб, водного стресу. Покращується синтез вуглеводів в рослинах картоплі, і х відтік до бульб. Підвищується врожаи ність, вміст крохмалю в бульбах, і х кулінарні властивості, лежкість та товарність.Виноград: Поліпшується ріст та розвиток культури, знижується враження грибковими та вірусними хворобами. Підвищується вміст цукрів у ягодах, грони технічних сортів винограду набувають яскравого антоціанового забарвлення.Яблуня: Збільшується розмір і маса плодів, поліпшується і х смак, запах. Плоди набувають характерного для сорту забарвлення, поліпшується і х форма. Підвищується вихід товарного врожаю, поліпшується якість та лежкість плодів.Xімічний склад:Калій 50 %Калій EDTA 4,5 %
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обміну