Цибуля сівок Пруйська (Ptujska Rdeca) 100г 10-21мм
18 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Показати всі 5 способів оплати
Характеристики
Код товару
0847
Виробник
MAAS KRUININGEN B.V.
Країна виробництва
Нідерланди
Тип
цибуля сівок
Опис
Рожева цибуля Штутгартер – це місцевий словенський сорт, який вирощується протягом багатьох десятиліть на Птуйському полі, відомому своїм сухим і жарким літнім кліматом. Тому добре переносить посуху.Рожева цибуля Штутгартер плоско-округла, лускоподібне листя коричневе, злегка рожеве, м’якоть біла з червонуватим відтінком.Живий і міцний смак, він буде смачним у свіжих салатах або вареним.Консервація перед посадкою Щоб зберегти оптимальну якість, їх необхідно зберігати в сухому, провітрюваному, але без опалення, захищеному від морозу місці (де температура не опускається нижче 0°C), наприклад у підвалі, льосі чи гаражі. Місце має бути максимально темним, щоб цибулини не проростали. Бажано розкласти цибулини на полиці, але будьте обережні з гризунами, які їх дуже люблять. У цих умовах їх можна зберігати кілька тижнів до посадки.Грунт вологий, можна пускати цибулини невеликими грудкамиГрунт у вас вологий, висаджувати цибулини не можна. У цьому випадку ми рекомендуємо розмістити їх невеликими купками, не закопуючи, і поставити в прохолодне місце (теплицю або на вулиці), але захищене від дощу. Вода у великій мірі. Ви зможете висаджувати розпочаті та вкорінені цибулини, коли ґрунт буде менш вологим.Посадка цибулі Не змінюйте грунт перед посадкою. Висаджуйте цибулини восени або навесні кінчиком догори, дозволяючи їм трохи виступати, у достатньо дренований ґрунт, дотримуючись 10 см між рослинами та 25 см між рядами. Під час вирощування регулярно мотикою. Регулярно поливайте на початку вирощування. Якщо ваш ґрунт утримує воду, радимо вам вирощувати цибулю на горбку, до якого ми додаємо трохи піску. Цибуля боїться температур до -10°С.Вирощування цибулі Особливу увагу зверніть на несправжню борошнисту росу, здатну повністю висушити урожай за 2-3 тижні.Ці атаки є класичними для кольорової цибулі в липні, приблизно через 20 днів після дощових періодів, що тривають кілька днів. Захист слід проводити дуже швидко після цих дуже вологих періодів, щоб запобігти проростанню спор. Будьте обережні, коли хвороба з'являється, вже пізно!Botrytis squamosa є збудником, відповідальним за висихання кінчиків листя та білих плям, часто на білій цибулі. врожайЗбір урожаю приблизно через 5 місяців. Приступайте до зривання, як тільки листя пожовтіє (протягом липня) і залиште їх сохнути на землі на кілька днів. Повісьте їх у сухому, добре провітрюваному місці, цибулини збережуться до наступної весни.
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обміну