Часник Софіївський 100г (2043011336)
22 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Показати всі 5 способів оплати
Характеристики
Код товару
0546
Країна виробництва
Україна
Производитель
Без бренду
Тип
часник
Опис
Опис Часника Софіївського фіолетовогоЧасник Софіївський фіолетовий - озимий, середньостиглий, високоврожайний сорт, з відмінними смаковими якостями. Має відмінний товарний вигляд. Вегетаційний період триває 100 днів. Збір врожаю припадає на червень. Цибулинки часнику складаються з 6-8 зубчиків, масою близько 100 г. Відрізняється стійкістю до захворювань і гнилі, а також дуже гарною лежкістю - до 11 місяців, при цьому зберігаючи всі корисні мікроелементи. Листя щільні, зелені, з невеликим восковим нальотом і складають до 50 см в довжину. М'якоть має біле забарвлення, з рожевим відтінком, а лусочки - щільні, лілового кольору. Часник відрізняється приємним, гоструватим смаком і насиченим часниковим ароматом. Софіївський часник вживається в свіжому вигляді, використовується для консервації, підкреслюючи смак інших овочів.Переваги сортуСередньостиглий озимий сортМорозостійкий з хорошим імунітетомНевибагливий у вирощуванні і доглядіГостра, ароматна м'якотьТривалі терміни зберіганняПосадка і догляд за часником Софійським фіолетовимСадять тільки якісні і добірні головки і зубчики часнику. Загнили, зів'ялі і сухі екземпляри попередньо відсівають. Дотримуйтеся однакового розміру при посадці - великий часник висаджуйте поруч з великим, а дрібний - з дрібним. При поділі головки на зубчики залишайте лушпиння, так Ви забезпечите врожаю довге лежання. Перед посадкою слід внести в землю органічні речовини. Найкращим часом для висаджування вважається осінь - середина-кінець жовтня, приблизно за три тижні до заморозків.Зберігання часникуВ кінці липня-початку серпня, настає час збирання врожаю. Часник рекомендується викопувати вилами, щоб не пошкодити лушпиння і зубчики. Якщо Ви хочете забезпечити довге лежання часнику, слід попередньо підсушити його на грядках відразу після викопування протягом 5-7 днів. Потім, переберіть його і залиште тільки здорові і неушкоджені головки на зберігання. Озимий часник найкраще зберігається при теплій температурі + 18-20°С, в коморі, лоджії або на балконі.
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обміну